Malatya Kızılay Şubesi Öğrencileri Unutmadı

Malatya Kızılay Şubesi Öğrencileri Unutmadı

       6 Şubat’ta asrın felaketi depremleri yaşayan Malatya’da Kızılay Malatya Şubesi yaraların sarılmasına devam ederken 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılında okula başlayan depremzede öğrencileri de unutmadı.

Malatya İl Başkanı Osman Korkut’un gelmesiyle birikte büyük hizmetlere imza atan ve vatandaşlar tarafından takdir kazanan Türk Kızılayı Malatya Şubesi bir yandan deprem yaralarının sarılmasına durmadan devam ederken okula gidecek minik öğrencileri de unutmadı.

        MALET Konteyner Kent Koordinatör Kaymakamı Abdulsamet Yiğit,  Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut ve ekibiyle birlikte okula başlayan konteynır kentteki Anaokulu çocuklarına kırtasiye malzemeleri e okul çantaları hediye edildi.

Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut” Malatya Kızılay olarak Malet Konteyner kentte Abdulsamet Yiğit Kaymakamımızla birlikte anaokulu çocuklarımıza içerisinde kırtasiye malzemesi olan çantalarını hediye ettik.

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile Kızılay yönetim kurulu üyelerine deprem bölgesine eğitim yardımı başlatmış olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk her şeye değer. Yardımlarımız aksamadan Malatya genelinde sürdürüyoruz. “